• detaje
 • verifikuar

Amadeus Travel

Agjenci Turistike & Udhëtimi, Hotele & Resorte Turistike
 • 0 ( 0 Vota)

Turizëm  Agjenci Turistike dhe Udhëtimi, Bujtina dhe Motele, Hotele dhe Resorte Turistike

114

Prezantim

Rezervime biletash në të gjitha destinacionet e botës, bileta trageti dhe bileta avioni, udhëtime turistike brenda dhe jashte vendit si dhe asistence aeroportuale. Agjenci turistike me oferta fantastike. Destinacionet me të kërkuara me çmime më konkuruese. Amadeus Travel mbështet punën e saj në një staf shumë profesional si dhe me një eksperiencë të konsiderueshme në fushën e shërbimeve .

Gjuhët që flasim

 • Anglisht
 • Italisht

Karakteristika të veçanta

 • Pagesa me Kartë Krediti
 • Shërbim cilësor
 • Stafi i kualifikuar
 • Ambient miqësor dhe i qetë
 • Çmime ekonomike

0 Përshtypje

Informacion : Nuk u gjetë asnjë përshtypje.

Lini pështypjen tuaj

 • Sjellja e stafit
 • Niveli i stafit
 • Mënyra e të shpjeguarit
 • Gadishmëria për t'iu ndihmuar
 • Koha që kaluan me Ju
 • Ambjenti i punës
 • Sa komod u ndjeve
 • Cilësia e produkteve/shërbimeve

Lini përshtypjen tuaj

Konsultohuni me Q&A

Merrni përgjigje për pyetjet tuaja tani

Bëj pyetje

Pyetje

Akoma nuk është bërë asnjë pyetje.