• detaje
 • verifikuar

NetShopMaren

 • 0 ( 0 Vota)

Shitje dhe Servis  Servis Kompjuterash

214

Prezantim

Te ne do të gjeni gjithcka nga teknologjia kompjutera, laptop, printer, fotokopje, pajisje survejimi e shumë të tjera. Ofrojem servise te ndryshme per cdo pajisje IT. Disponojme cdo lloj aksesori per laptop dhe desktop duke filluar qe nga karikues, tastjera laptopi dhe desktopi, motherboard, bateri laptopi, procesor, RAM dhe Hard Disk.

Gjuhët që flasim

 • Anglisht
 • Italisht

Karakteristika të veçanta

 • Mjedisi i sigurt
 • Pagesa me Kartë Krediti
 • Parking falas
 • Parking për biçikleta
 • Produkte në ofertë

0 Përshtypje

Informacion : Nuk u gjetë asnjë përshtypje.

Lini pështypjen tuaj

 • Sjellja e stafit
 • Niveli i stafit
 • Mënyra e të shpjeguarit
 • Gadishmëria për t'iu ndihmuar
 • Koha që kaluan me Ju
 • Ambjenti i punës
 • Sa komod u ndjeve
 • Cilësia e produkteve/shërbimeve
 • Korrektësia
 • Zgjidhja e problemit
 • Çmimi i ofruar

Lini përshtypjen tuaj

Konsultohuni me Q&A

Merrni përgjigje për pyetjet tuaja tani

Bëj pyetje

Pyetje

Akoma nuk është bërë asnjë pyetje.