• Detaje
 • Verifikuar

Buy Smart Store

Shitje dhe Servis Celulari
 • 0 ( 0 Vota)

Shitje dhe Servis  Servis Celulari

270

Prezantim

Me çmimet e ulëta dhe shërbimet cilësore kemi krijuar një numër të lartë klientësh të rregullt të cilët përveç blerjeve të produkteve teknologjike, marrin asistencë të vazhdueshme nga stafi i "Buy Smart Store" për çdo servis smartphone, smart watch apo edhe laptop.

Ne informohemi vazhdimisht për risitë teknologjike në vendet më të zhvilluara duke i sjellë ato në Shqipëri për të mundësuar që ato të jenë në dorën e çdo klienti shqiptar.

Te ne do të gjeni markat më të njohura si: Iphone, Samsung, Motorola, BlackBerry dhe LG.

Gjuhët që flasim

 • Anglisht
 • Italisht

Karakteristika të veçanta

 • Ajër i kondicionuar
 • Ambjent i pastër
 • Free Wireless
 • Mjedisi i sigurt
 • Pagesa me Kartë Krediti
 • Pagesë me këste
 • Parking falas
 • Parking për biçikleta
 • Produkte në ofertë
 • Stafi i kualifikuar

0 Përshtypje

Informacion : Nuk u gjetë asnjë përshtypje.

Lini pështypjen tuaj

 • Sjellja e stafit
 • Niveli i stafit
 • Mënyra e të shpjeguarit
 • Gadishmëria për t'iu ndihmuar
 • Koha që kaluan me Ju
 • Ambjenti i punës
 • Sa komod u ndjeve
 • Cilësia e produkteve/shërbimeve
 • Korrektësia
 • Zgjidhja e problemit
 • Çmimi i ofruar

Lini përshtypjen tuaj