• Detaje
 • Verifikuar

Mobileri Kreativ

Mobileri, Arredim, Koncept Design
 • 0 ( 0 Vota)

Shërbime Profesionale  Arredim, Koncept Design, Mobileri

498

Prezantim

Mobileri Kreativ ofron projektim dhe arredim me standarte bashkëkohore.

Është gjithmonë pranë jush me cilësi, korrektësi dhe çmime të kënaqshme për të gjithë.

Mobileri Kreativ ofron mobilje me porosi sipas të gjithave kërkesave të klientëve. Realizon projektimin, prodhimin e më pas montimin e tyre.

Gama e gjërë e produkteve dhe krijimi i moduleve të pafundme i mundëson klienteve të përmbushin çdo nevojë dhe nga ana tjeter bën të mundur personalizimin sipas shijeve të tyre.

Ofrojmë: Mobilje për shtëpi, Mobilje për dhomë gjumi, Mobilje për zyra, Mobilje për hotele.

Gjuhët që flasim

 • Anglisht
 • Italisht

Karakteristika të veçanta

 • Parking falas
 • Produkte në ofertë
 • Shërbim cilësor
 • Stafi i kualifikuar
 • Transport Falas

Shërbime/Produkte

Transport falas Falas

Transport falas në të gjithë Shqipërinë

Projekt falas Falas

Ofrojmë projetkin e arredimit falas me arkitekt profesionist, për të gjithë klientët që mobilojnë me Ne.

0 Përshtypje

Informacion : Nuk u gjetë asnjë përshtypje.

Lini pështypjen tuaj

 • Sjellja e stafit
 • Niveli i stafit
 • Mënyra e të shpjeguarit
 • Gadishmëria për t'iu ndihmuar
 • Koha që kaluan me Ju
 • Ambjenti i punës
 • Sa komod u ndjeve
 • Cilësia e produkteve/shërbimeve

Lini përshtypjen tuaj