• detaje
 • verifikuar

Enton Derraj

Arkitekt, Planifikues Urban, Arredim
 • 0 ( 0 Vota)

Shërbime Profesionale  Arkitekt, Arredim

138

Prezantim

Subjekti ofron shërbime të liçensuara në studim-projektim të objekteve të ndryshme civile, industriale dhe komerciale

Gjithashtu ofrohet projektim dhe zbatim për organizimin dhe mobilim të mjediseve te brendshme (interiere) për apartamente, vila, dyqane, lokale si dhe të gjitha tipologjitë e funksioneve urbane

Subjekti ofron sherbim professional të liçensuar në Planifikim Urban, në përgatitjen e Planeve te Përgjithshme Vendore si dhe Planeve te Detajuara Vendore

Ne kemi një përvojë të konsiderueshme në Planifikim dhe Projektim Urban & Arkitektonik, te akumuluar gjate 15 viteve të fundit.

Projektet shtrihen në qytetet e Tiranës, Fierit dhe Sarandës. Ndërkohe që në fushën e Planifikimit është punuar gjatë viteve në Bashki dhe Komuna te ndryshme, si Bashkia Fier, Bashkia Fushe Kruje, Bashkia Kukës, Elbasan, Durrës, etj

Gjuhët që flasim

 • Anglisht
 • Frëngjisht
 • Gjermanisht
 • Greqisht
 • Italisht

Karakteristika të veçanta

 • Shërbim cilësor
 • Stafi i kualifikuar

Shërbime/Produkte

Arredim

Ofrojmë projektim dhe zbatim për organizimin dhe mobilim të mjediseve te brendshme (interiere) për apartamente, vila, dyqane si dhe lokale.

0 Përshtypje

Informacion : Nuk u gjetë asnjë përshtypje.

Lini pështypjen tuaj

 • Sjellja e stafit
 • Niveli i stafit
 • Mënyra e të shpjeguarit
 • Gadishmëria për t'iu ndihmuar
 • Koha që kaluan me Ju
 • Ambjenti i punës
 • Sa komod u ndjeve
 • Cilësia e produkteve/shërbimeve

Lini përshtypjen tuaj

Konsultohuni me Q&A

Merrni përgjigje për pyetjet tuaja tani

Bëj pyetje

Pyetje

Akoma nuk është bërë asnjë pyetje.