• detaje
 • verifikuar

Albiotek Sh.p.k

Kompani 3D dhe pastrimi ( Dezinfektim, Dezinsektim, Deratizim)
 • 0 ( 0 Vota)

Shërbime Profesionale  Deratizim, Dezinfektim, Dezinsektim, Kompani Pastrimi

104

Prezantim

Qëllimi nëpërmjet ofrimit të shërbimit 3D është zvogëlimi i probabilitetit të shfaqjes së insekteve të dëmshme, mundësimi i reagimit adekuat në rastet e shfaqjes se tyre, sigurimi i mbajtjes nën kontroll në mënyrë efektive, eliminimi i rreziqeve për shëndetin e individëve dhe sigurinë e mjedisit.

Dezinfektim:
Programi i dezinfektimit ndërmerret për asgjësimin dhe parandalimin e infestimit tëinsekteve zvarritëse dëmshme (buburrecat, milingonat, mizat, grerëzat, furrëtaret etj) që janë bartës të agjentëve të sëmundjeve ngjitëse, dezinsektimi kryhet me anë të vendosjes së xhelit special me lëndë aktive i cili kryhet 2 herë në vit për një periudhë 6 mujore secila, si dhe me spërkatje me pompe.

Dezinsektim:
Dezinsektimi i ambjentit ka si qëllim parandalimin dhe asgjësimin e insekteve fluturuese, me qëllim të shkatërrimit të mikroorganizmave patogjene dhe parandalimit të sëmundjeve infektive në ambjentet që na rrethojnë. Ndërhyrja kryhet me preparate të licensuara nga Ministria e Bujqësisë dhe Ushqimit, shoqëruar me skedën teknike të përdorimit dhe lejen përkatëse

Deratizim:
Deratizimi i ambjentit kryhet duke instaluar në vendet, ku dyshohet prania e brejtësve, pajisjet monitoruese të pajisura me karrema joshëse Pas mbikqyrjes së ambjentit, përcaktohen vendet e instalimit të pajisjeve rodenticide në ambjentin e jashtëm apo edhe të brendshëm.

Ofrojme shërbime pastrim në: ambientet e shtëpisë suaj, hotele, restorante, zyra, dyqane, komplekseve industriale dhe tekstile, kazermave ushtarake, konvikteve, shkollave, burgjeve, magazinave. Kompani pastrimi e çertifikuar me standarte europian.

Gjuhët që flasim

 • Anglisht
 • Italisht
 • Greqisht
 • Frëngjisht

Karakteristika të veçanta

 • Produkte në ofertë
 • Shërbim cilësor
 • Stafi i kualifikuar
 • Transport në adresë

0 Përshtypje

Informacion : Nuk u gjetë asnjë përshtypje.

Lini pështypjen tuaj

 • Sjellja e stafit
 • Niveli i stafit
 • Mënyra e të shpjeguarit
 • Gadishmëria për t'iu ndihmuar
 • Koha që kaluan me Ju
 • Ambjenti i punës
 • Sa komod u ndjeve
 • Cilësia e produkteve/shërbimeve

Lini përshtypjen tuaj

Konsultohuni me Q&A

Merrni përgjigje për pyetjet tuaja tani

Bëj pyetje

Pyetje

Akoma nuk është bërë asnjë pyetje.