• Detaje
 • Verifikuar

Real Dent Center

Materiale Dentare
 • 0 ( 0 Vota)

Shëndeti dhe Mjekësia  Klinike Dentare, Laboratore, Materiale dhe Pajisje Mjekësore

19

Prezantim

Ne Real Dent ne ofrojme cilesine me te mire ne kujdesin e shendetit oral.
Stafi yne i perkushtuar fillon nga recepsioni mjaft mikeprites e deri tek mjeket stomatolog e tek tekniket e laboratorit te cilet nga viti ne vit punojne per te rritur cilesine e sherbimit fale aplikimit te teknikave me bashkekohore si dhe eksperiences se gjere. Mjeket tane perdorin teknikat me te mira per te trajtuar dhe per t’ju siguruar qe vizita juaj te jete pa stres dhe pa dhimbje Real Dent ndodhet ne zemer te Tiranes duke i sherbyer lokalitetit prane si dhe me gjere.

Nje periudhe 15 vjecare mendojme se eshte e mjaftueshme per te krijuar eksperiencen e duhur ne teknikat dentare. Ne kryejme te gjitha restaurimet e dhembit ne menyre dixhitale si splint terapeutik, splinte kirurgjikale ne implantologji, kurora dhe ura deri ne 16 elemente, dizenjimi i abutmentave te implanteve ne menyre individuale, punime skeletike etj. Cdo material teknik ndertohet me nje saktesi te madhe ne menyre dixhitale e cila garanton shpejtesi dhe efikasitet.

Real Dent Center prej disa vitesh eshte fokusuar ne distribuimin e materialeve dentare, si per klinikat ashtu edhe per laboratoret dentar. Per te gjithe partneret tane kemi arritur te sigurojme produkte te nje kualiteti shume te larte dhe te avancuar ne teknologji. Real Dent ju ofron shpejtesi ne dergesa, kualitet shume te larte te produkteve gjithashtu dhe fleksibilitet pergjate gjithe bashkepunimit per te arritur rezultate dhe qellime te perbashketa.

SHERBIMET TONA

Pastrim gurezash
Mbushje e fisurave
Mbushje e dhembeve te qumeshtit
Mbushje e dhembeve te perhershem
Korona metal porcelan
Korona zirkon porcelan
Korona komplet porcelan
Korona aliazh floriri me porcelan
Faseta porcelani ( veneer )
Proteze e skeletuar
Proteza me attachment
Proteza te thjeshta
Proteza fleksibel
Korona teleskopike
Implantim i dhembeve
Zbardhim i dhembeve
Aparate bruksizmi
Ortodoci

Gjuhët që flasim

 • Anglisht
 • Italisht

Karakteristika të veçanta

 • Ajër i kondicionuar
 • Ambient miqësor dhe i qetë
 • Aparatura moderne
 • Ambjent i pastër
 • Çmime ekonomike
 • Higjienë e lartë
 • Markat më të njohura
 • Mjedisi i sigurt
 • Pagesa me Kartë Krediti
 • Pagesë me këste
 • Shërbim cilësor
 • Stafi i kualifikuar
 • Produkte në ofertë
 • Teknologji bashkëkohore

0 Përshtypje

Informacion : Nuk u gjetë asnjë përshtypje.

Lini pështypjen tuaj

 • Sjellja e stafit
 • Niveli i stafit
 • Mënyra e të shpjeguarit
 • Gadishmëria për t'iu ndihmuar
 • Koha që kaluan me Ju
 • Ambjenti i punës
 • Sa komod u ndjeve
 • Cilësia e produkteve/shërbimeve

Lini përshtypjen tuaj