• Detaje
 • Verifikuar

Elba Farmakrem

Kompani Farmaceutike
 • 0 ( 0 Vota)

Shëndeti dhe Mjekësia  Depo Farmaceutike, Farmaci

18

Prezantim

Elba Farmakrem ka filluar aktivitetin në vitin 1994.

Në fillim aktiviteti i kompanisë ishte farmaci “Elda Farmakrem” e hapur në Tiranë tek rruga e Durrësit. Në vitin 2000 filloi me importin dhe tregtimin me shumicë të produkteve farmaceutike dhe parafarmaceutike si suplemente ushqimore, dermokozmetikë, produkte ortopedike etj. Tani kemi rritur aktivitetin tonë dhe shpërndarjmë produktet në të gjithë territorin e Shqipërisë.

Perfaqesojme kompanite:

KRKA, ESI, Bionike (Icim International) Bene Arzneimittel, Dr.Taffi, Janssen Cosmetics, Scar Heal, Artsana me linjën PIC solution, John’s Orthodynamic, Safte spa, 3M Health Care, Laboratori Piazza dhe së fundmi kompanitë BetterYou™ dhe NOË®

Cilësia e produkteve, cmimet konkuruese dhe stafi profesional janë baza e suksesit tonë.

 

Suplemente ushqimore natyrale për një jetë të shëndetshme dhe për tu ndjerë energjik në çdo moment të ditës.
Distributorë të medikamenteve të një cilësie të lartë, duke zbatuar praktikën e ruajtjes dhe shpërndarjes në kushte të sigurta.
Mundësojmë një gamë të madhe të materialeve dhe pajisje mjekësore më cilësore.
Linja të ndryshme për kujdesin e lëkurës nga firmat më të njohura dermokozmetike.

TEK NE DO TË GJENI

Medikamente
Materiale & paisje mjekësore
Kozmetika natyrale & farmaceutike
Suplemente ushqyese natyrale & vitamina

Gjuhët që flasim

 • Anglisht
 • Italisht

Karakteristika të veçanta

 • Ajër i kondicionuar
 • Ambient miqësor dhe i qetë
 • Ambjent i pastër
 • Aparatura moderne
 • Çmime ekonomike
 • Pagesa me Kartë Krediti
 • Parking falas
 • Produkte në ofertë
 • Stafi i kualifikuar

0 Përshtypje

Informacion : Nuk u gjetë asnjë përshtypje.

Lini pështypjen tuaj

 • Sjellja e stafit
 • Niveli i stafit
 • Mënyra e të shpjeguarit
 • Gadishmëria për t'iu ndihmuar
 • Koha që kaluan me Ju
 • Ambjenti i punës
 • Sa komod u ndjeve
 • Cilësia e produkteve/shërbimeve

Lini përshtypjen tuaj