Rreth Nesh

Portali MagazineAlbania.com është lider në ofrimin e një shërbimin cilesor, modern dhe të shpejtë. Gjithmonë qëllimi ynë është që të ofrojë shërbimin e Marketingut në internet për një lokalizim të lehtë dhe të shpejtë te biznesit. Si  dhe publikimin e vendeve te reja te punës. Zyrtarisht portal është lancuar në Mars të 2018. Që nga ai moment janë të shumta bizneset të cilat i janë bashkuar inisiativës sonë dhe operojnë në mënyrë të suksesh me ne.

Jemi  krenar që fal bashkëpunimit me individ dhe biznese kemi arritur objektivat e dëshiruara, kjo fal dhe një ekipi të palodhur i përbërë nga njerëz të cilët punojnë me pasion për njerzit dhe teknologjinë. Skuadra jonë përbëhet nga profesionistë me experiencë të gjatë në sektorin dixhital. Një skuadër entuziaste, dhe me aftësi të theksuara profesionale për të ndërtuar platforma dixhitale që tërheqin sa më shumë klientë drejt biznesin tuaj.

Konsulentët dixhitalë‘, një risi e sjell në tregun shqiptare.  Analizojme me profesionalizëm biznesin tuaj dhe të keshillojmë për zgjidhjen më të mirë. Një strategji e mirë menduar mund të transformojë biznesin tënd në diçka që se kishe menduar me parë.

Përse duhet të jesh edhe ti këtu?

E vetmja faqe multifunksionale në llojin e vet . Që i jep klienti të gjitha detajet qe i duhen për të ardhur pranë biznesi  tuaj.

Prezantimi juaj

Klientë jane kurioze të dine se cfarë Ju ofroni. Një prezantim që fillon me Historikun e bizesit tuaj dhe vazhdon me pika tuaj të forta do të ishte shumë tërheqëse për vizitorët. Pra një njohej paraprak për klientin.

Gjuhët që fliten në biznesi tuaj.

Klientët që ju bëni biznes nuk është e thënë që të jenë patjeter shqiptar. Ai mund te jetë një Italian, Grek apo Gjerman. Duke prezantuar gjuhët që fliten në ambjentin e biznesit tuaj, ju i tregoni edhe nje Italiani, Greku apo Gjermani që tek ne është si në shtëpinë tuaj pra “eja te Ne dhe fol në gjuhën e nënës tënde”.

Karakteristika të veçanta

Këtu ju mund të tregoni klienti të gjitha gjëra që e bëjnë një blerje të këndshme dhe të rehatshme.

Shembuj:

Pages me kartë krediti: Të gjithë jemi të të njëjtit mendim që kultuar jonë për pagesat me kartë krediti nuk është adoptuar ashtu si duhet prandaj shumica e bizneseve nuk e kanë ende një POS për pagesa me kartë. Por ka shumë klientë të tjerë që blerjet e tyre i bëjnë më kartë kredit. Duke shtuar këte karakteristik klienti i kursen kohën që ai te shkoj deri te ATM-ë më e afërt për të tërhequr vlerën e pagesës suaj.

Pagesa me kestë: Jo të gjithë e kanë mundësi që të paguaj cash apo me kartë kredit. Një zgjidhje idale do të ishte dhe marrveshjet me Bankat për të ofruar shërbimin e pagesave me këste. E thene ndryshe ju po i shisni një klienti që nuk ka para mjaftueshëm sa për të paguar produktin apo shërbimin që ju ofroni, është banka ajo që blen produktin për klientin tuaj.

Parking i sigurtë: Nëse keni një vend parkimi pranë ambjentit te punës kjo do te ishte ndoshta lehtësia me e madhe për një klentit. Të gjithë jemi koshient për atë që ndodh me vendet e parkimit në rruget tona, dhe një vend parkimi për klientin është në një farë mënyre shitje e sigurte e asaj që ju ofroni.

Transport në adresë: Nëse ju tregëtoni artikuj dhe ofroni transport deri në adresë qoftë kjo falas apo me pages është akoma më mirë se një vend parkimi. Pra edhe në kete rast shitja është e sigurtë.

Ka shumë e shumë karakteristika të tjera që duke qënë të dukshme në profilin tuaj e bëjnë klientin të zgjedh  TY.

Shërbimet

Këtu ju mund të pasqyroni  të gjitha shërbimet me cmime që ju ofroni.

Shembuj:

Nëse jeni një klinik private ju mund të vendosni shërbimet që kryeni: Eko, Analiza Gjaku, Grafi etj me cmimin përkatës. Një klient është gjithmonë i prirur që paraprakisht të jetë i përgatitur dhe i informuar për kostot që duhet të paguaj. Një avantazh për biznesin tuaj.

Nëse je një servis kompjuterash atëhërë klienti informohet rreth cmimeve qe ju ofroni: Një formatim me cmimin përkates, instalimi i një programi (software) që ai dëshiron ta këtë në laptopin apo PC e tij etj.

Foto dhe video

Ju mund të publikoni foto dhe video nga biznesi juaj. Ose ti përdorni këto vende për oferta ose video promocionale. Një prezantim + që klienti të jetë në derën e biznesit tuaj.

Përshtypjet

Ju do të keni mundesi që të krijoni një ide se cfare mendojnë klientët për ju. Përshtypjet do të ndihmoj ty të ecësh përpara sido që të jenë ato. Nëse reagimi i klientve do te jetë pozitiv atëherë ajo do te jetë nxitëse për të sjell klientë të tjerë të ju.

Nëse ato do të jenë negative do t’iu ndihmojnë që ju të reagoni në kohë për një problematik që është hasur në biznesi juaj.

Shembull:

Sjellja e stafit apo niveli i stafit janë vlerësuar negative. Kjo do të thotë qe dicka nuk po shkon si duhet me stafin tuaj. Pra një sirenë alarmi për të zgjedhur personat e duhur.

Kontaktet

Ju do te keni mundësi të prezantoheni më të gjitha mundësit e kontaktit te klienti. Adresa fikse, Numri I telefonit, Adresë Email dhe Website (në raste se e disponon një të tillë), profilet tuaja ne facebook, instagram dhe linkedin etj. Klientët do ta kenë me të lehtë të marrin kontakt me ju.

Harta

Aplikacioni jonë kur klienti klikon të Shiko ku ndodhet i tregon atij me GPS rrugën që duhet të ndjek për të ardhur deri te biznesi juaj si dhe distancen sa larg jeni Ju nga ai. Ju fitoni edhe ata klient që se dinë se ku ndodhet biznesi juaj.

Oraret e biznesit

Eshte shume thelbesore që një kliente te jëte i informuar kur biznesi juaj është i hapur apo i mbyllur. Do ti kursente kohën dhe parat për të ardhur të ju në një moment që ju jeni mbyllur. Aplikacioni jone eshte i afte të zgjedh ditë dhe oraret kur ju jeni i hapur duke i theksuar ato.

Rezervo nje takim

Ky funksion ju jep mundësi që klientët të rezervojnë një takim te biznesi juaj. Jemi krenar për këtë arritje sepse jemi te parët dhe të vetmit në Shqipëri që ofrojmë rezervime të takimit online. Pasqyra e biznesit tuaj online.

Te preferuarat

Mundësi e vendosjes nga ana e vizitorve te të preferuarat  profilin tuaj do të bëj që klienti juaj te jetë i informuar për cdo risi apo ofertë që ju publikoni.

Vendet e punes

Ju do te keni mundësi që Ne të publikojme për Ju vendet e reja të punës. Të gjithë do të kenë mundësinë e aplikimit online, dhe CV e ardhura do tu dërgohen ju me email, ku ju do te zgjidhni personin e duhur në kohën e duhur. Databasa jone dita dites po zgjerohet me prurje të reja nga te gjitha fushat e biznesit. Ne mund te themi se zotrojmë databazën më të madhe me njerëz që mund të bëjnë shumë mire punë tuaj.

Shkarko Broshuren

Te gjitha bizneset do të kënë mundesi që të ngarkojnë fletëpalosjet apo Menu-të e tyre. Klientët do të kenë mundësi shkarkimi duke i ruajtur në pajisjet e tyre për të krahësuar oferta apo për të porositur një produkt.

Si po u shërbejmë

Ne po ofrojmë shërbimin me cilësor si për biznesin ashtu edhe për individin.

Ju premtojmë uljen e stresit duke ju dhënë atë që ju kërkoni.

Gjeni punën tuaj, gjeni punonjësin tuaj

Te gjithë bizneset dhe indivitët janë verifikuar nga agjnetët tanë.

Faqja jonë është e mbrojtur me SSL (Secure Sockets Layer), që e bënë të pa mundur vjedhjen e informacionit të kartës suaj.

Duke u bashkuar me ne ju do të kurseni kohën tuaj.

Në fund do ta besoni që ju kemi kursyer vërtet shum para.

Ju keni munësi të zgjidhi planin që i përshtatet biznesit tuaj.

Shërbimi i klienti do tiu jap zgjdhje 24 orë në 7 ditë të javës.