Nëse s’doni të turpëroheni, mjaft e bëtë këtë gjë në Instagram

Insagram

E kush nuk u shqetësua kur Instagrami deklaroi se po testonte një sistem që lajmëronte njerëzit kurdoherë që dikush ruante, i bënte screenshot një fotografie. Në qofshi një “përndjekës” apo jo, quajtur në gjuhën e rrjeteve sociale “stalker” një person që ruan dhe ndjek hap pas hapi veprimatarinë e një personi, duke i ruajtur të dhënat, fotografitë, apo në e bëfshi këtë gjë vetëm për qef (ruajtjen e ndonjë fotoje gazmore) ta dije se ai tjetri do të merrte një lajmërim nga ju, automatiksiht ju ndalon së bëri këtë gjë !

stalkerer

Megjithatë Facebook, platforma online që ka në pronësi, Instagramin nuk do e aplikojë më këtë gjë dhe përfundimisht ky test ka përfunduar ! Askush nuk do të njoftohet kur ju bëni një screenshot. Mund te vazhdoni t’i ruani fotot, bisedat per t’i ruajtur ne arkiven tuaj dhe askush nuk do e marrë vesh! Burimi: Metro.co.uk !

Blerina H

Autor që në:  19 Maj, 2018

Lini një koment