• Detaje
 • Verifikuar

AL-Nobel

Sisteme ngrohje-ftohje
 • 0 ( 0 Vota)

Ndërtim dhe Industri  Energjia, Sisteme ngrohje-ftohje

43

Prezantim

AL-Nobel është themeluar në vitin 2001 me qëllim tregtimin e sistemeve ngrohje-ftohje dhe paneleve diellore. Kompania në fillimet e veta në treg është prezantuar si biznes i vogël me emrin Teknikon dhe në vitin 2007 zgjeroi aktivitetin e saj duke u klasifikuar në bizneset VIP në vend. Që nga ky vit kompania operon në treg me emrin e saj të ri AL-Nobel me seli në Tiranë. Kompania ka filluar aktivitetin e saj me nje staf prej 6 personash dhe sot ajo numëron rreth 20 të punësuar ku përfshihen administrata dhe grupet teknike.

Sot kompania është e ndarë në dy ambiente, një ambient shitjeje si dhe një ambient ekspozitë dhe magazinim, AL-Nobel gjendet në brezin e parë duke mbajtur një pozicion të rëndësishem në tregun vendas.

AL-Nobel është i profilizuar në fushën e tregëtimit, montimit të materialeve të sistemeve ngrohje- ftohje dhe paneleve diellore. Tek AL-Nobel mund të gjeni të gjithë gamën e rakorderive për instalimin e impianteve individuale dhe qendrore të ngrohjes. Të gjitha llojet e tubacioneve që përdoren për instalimin e këtyre sistemeve. Rruga e AL-Nobel po përparon shumë shpejt drejt vizionit dhe qëllimit final: arritja e aftësive profesionale falë bashkëpunimit me kompani prestigjoze në Greqi, Itali, Gjermani. Stafi teknik i kompanisë ka zhvilluar kurse për të qenë kurdoherë të gatshëm në nevojat e tregut. Sot kompania mban pozicionin e liderit në tregun vendas. Prezenca e AL-Nobel në treg mbështetet nga një rrjet i gjerë përfaqësuesish në gjithë Shqipërinë. Bashkë me mbështetjen dhe vlerësimin e klientëve, AL-Nobel vazhdon qëllimet e saj mbi cilësinë, garancinë dhe shërbimin ndaj klientit.

Gjuhët që flasim

 • Anglisht
 • Italisht

Karakteristika të veçanta

 • Ambient miqësor dhe i qetë
 • Çmime ekonomike
 • Shërbim cilësor
 • Stafi i kualifikuar
 • Produkte në ofertë

0 Përshtypje

Informacion : Nuk u gjetë asnjë përshtypje.

Lini pështypjen tuaj

 • Sjellja e stafit
 • Niveli i stafit
 • Mënyra e të shpjeguarit
 • Gadishmëria për t'iu ndihmuar
 • Koha që kaluan me Ju
 • Ambjenti i punës
 • Sa komod u ndjeve
 • Cilësia e produkteve/shërbimeve

Lini përshtypjen tuaj