• Detaje
 • Verifikuar

Angels FitnessGym

Palestër, Fitness, Gym
 • 0 ( 0 Vota)

Kujdesi për veten  Palestra

179

Prezantim

Tranjerë me eksperiencë, staf miqësor dhe ambjenti i kompletuar me të gjitha paisjet e nevojshme do ju bëjnë të mundur ëndërrën për të patur një trup në formën që ju gjithmonë e keni dashur.

Palestra më e madhe në Tiranë me ambjente dhe vegla moderne me një sipërfaqe 1200 metra.

Angel's Fitness Gym është një palestër e frekuentuar nga mjaft të rinj dhe persona Vip.

Me një eksperiencë prej 9 vitesh në treg, posedojmë një staf të specializuar dhe kualifikuar të cilët janë të disponueshëm në çdo moment.

Instruktorët tanë janë gjithnjë të gatshëm t'ju përgjigjen çdo kërkese tuajës dhe t'ju ndihmojnë për çdo pjesë të orës mësimore, por edhe t'ju këshillojnë për mënyrën tuaj të të ushqyerit, në mënyrë që rezultati të jetë maksimal dhe i dukshëm, në një kohë sa më të shkurtër.

Angel's Fitness Gym është palestra e duhur, ku ju mund të ushtroni më së miri aktivitetin tuaj fizik për një jetë më të shëndetshme dhe aktive.
Ne kemi investuar në pajisje moderne, për t'ju siguruar juve kushte sa më të përshtatshme për arritjen e rezultateve të dëshiruara.

Palestra dhe aktiviteti sportiv është investimi më i mirë që mund të bëni për veten tuaj.

Shërbime të tjera: Fitness, Aerobi, Zumba, Crossfit, Tonifikim, Sauna, Joga

Gjuhët që flasim

 • Anglisht
 • Italisht
 • Frëngjisht
 • Gjermanisht

Karakteristika të veçanta

 • Ajër i kondicionuar
 • Ambjent i pastër
 • Mjedisi i sigurt
 • Produkte në ofertë
 • Stafi i kualifikuar
 • Sauna

0 Përshtypje

Informacion : Nuk u gjetë asnjë përshtypje.

Lini pështypjen tuaj

 • Sjellja e stafit
 • Niveli i stafit
 • Mënyra e të shpjeguarit
 • Gadishmëria për t'iu ndihmuar
 • Koha që kaluan me Ju
 • Ambjenti i punës
 • Sa komod u ndjeve
 • Cilësia e produkteve/shërbimeve

Lini përshtypjen tuaj