• Detaje
 • Verifikuar

Auto Kallugjeri

Pjesë këmbimi
 • 0 ( 0 Vota)

Automjete  Autoservis, Pjesë këmbimi

245

Prezantim

Auto Kallugjeri eshte nje shoqeri me pergjegjesi te kufizuar e krijuar ne vitin 1994 me seli ne Shkoder. Kjo shoqeri eshte person juridik dhe eshte rregjistruar ne Gjykaten e Rrethit Tirane sipas te gjitha proçedurave te percaktuara ne ligjet perkatese per Shoqerite tregtare. Firma drejtohet nga nje administrator qe eshte ortaku i vetem ,zotin Adnand Kallugjeri.

Veprimtaria kryesore e kesaj shoqerie eshte tregtim vegla-auto import-eksport, me shumice dhe pakice. Aktiviteti jone shtrihet ne te gjithe territorin e Republikes se Shqiperise, por edhe jashte saj si ne Kosove apo Mal te Zi.

Auto Kallugjeri importon mallra nga Italia dhe Gjermania ku furnitore kryesore te saj jane Automotive Products , Adriauto, Breda Lorett, Car, Dayco, GST nuova, Idromec, Mapco, Nuova Technodelta, Original Birth, S.I.R , Sidexport. Per disa nga firmat e lartpermendura kemi ekskluzivitetin brenda Shqiperise.

Sherbimin ndaj klientave e ofrojme ne 3 dyqane, dy ne Shkoder dhe nje ne Tirane, gjate ores 8°° - 17°°,nga e hena ne te shtune, ku personeli i jone, i perbere nga 15 persona, ndodhet gjithmone ne dispozicion te klientit.

Gjate gjithe periudhes se ushtrimit te veprimtarise, kemi pasur maredhenie shume te mira me furnitoret tone, me klientat dhe me bankat me te cilat kemi bashkepunuar qe ne fillimet tona.

Tipet e pjeseve qe ne ofrojme jane te listuara me poshte sipas kategorive :

SISTEM FREKSIONI
Cilinder freksioni, Disk freksioni, Gomina pompe freksioni, Kavo freksioni, Kit freksioni, Kit kremaliere, Kremaliere, Kushinet freksioni, Pompe freksioni, Speçidisk, Volant freksioni

SISTEM NDEZJEJE
Kandela, Kandileta, Kit kandilete, Modul, Platina, SISTEM USHQIMI, Filter injeksioni, Filter ajri, Filter nafte, Flaxh carburatori, Grup diodash,Kavo gazi, Pompaçin, Pompe benzine, Pompa dore nafte, Tub carburanti, Vakum fikjeje

SISTEM MOTORRI
Bilançier, Gomina bllokut te cilindrave, Gota valvulash, Guarnicion, Guarnicion kapaku bilançiere, Guarnicion kolektori, Guarnicion sottocarti, Guarnicion testate, Guida, Kemisha, Piastra spesor, Shufer vaji, Valvula

SISTEM LESHIMI
Bokula motorri, Elektromanjete, Karbonçina, Kuader elektrik, Pinjona, Reduktor, Rele leshimi

SISTEM LUBRIFIKIMI
Filter vaji, Graso, Kapak sotokarteri, Kapak vaji, Pompe vaji, Tape rezervuari, Tape vaji, Termostat, Vaj motorri

SISTEM FRENIMI
Alkool freni, Cepa freni, Disqe freni, Ferroti, Gomina cilindri, Gomina pompe freni, Kavo frena dore, Kit gomina pedali, Pistonçin freni, Pompe cilinder freni, Pompe freni, Shoje depresioni, Tambur freni, Tub freni

SISTEM AMORTIZIMI
Amortizator, Amortizator portobagazhi, Mbeshtetes amortizatori, Tampon amortizatori, Suport amortizatori, Susta amortizatori, Kushiet amortizatori

SISTEM TRANSMESIONI
Flanxh central, Gomina grushti, Gomina transmesioni, Grusht, Ingranazh, Kavo Kambio, Kavo kilometrazhi, Kryq, Kushinet rrote, Rrip, Rrip trapezoidal, Semiaks, Suport transmesioni, Xhunto ekuilibri, Xhunto elastike, Xhunto transmesioni

SISTEM DREJTIMI
Bokula, Bokula kit, Bullon avantreni, Gomina, Gomina avantreni, Gomina krahu, Gomina tiranti, Grup timoni, Koke avantreni, Koke grup timoni, Koke paraleli, Krah i gjate, Krah i pare, Krah me koke zbare, Mbulese grushti, Paralel i gjate, Paralel i shkurte, Pompe hidraulike, Spinot, Tirant grup timoni, Stabizator

SISTEM MBESHTETJEJE
Kembe kabine, Kembe kambio, Kembe motorri, Mbeshtetesa, Mbeshtetesa kit

SISTEM DISTRIBUCIONI
Amortizator rripi, Kushineta rripi, Mbulese rripi, Rripa, Shtytes zigai, Yllz, Zingjir motorri

SISTEM FTOHJEJE
Demfer, Fishek ventilatori, Helike radiatori, Manikot uji, Pompe uji, Radiator, Radiator uji, Rekord uji, Rezervuar uji, Pompe uji te xhamave, Pompe vakumi

SISTEM KOMANDIMI
Buton xhami, Gomina pedali, Sensor, Paket kandiletash

SISTEM BIELLE-MANIVELE
Bosht me gunga, Fasho, Pulexha, Xhunto rregjistruese

TE NDRYSHME
Antifrize, Bobine, Bori, Dadiçek i gjate, Dinamo, Ekektrovalvula, Fashete, Fashete stabilizzatori, Filter kabine, Fishek nxehtesie, Fishek vaji, Fshirese xhami, Gomina stabilizatori, Kushinete, Llampa, Moco rrote, Nderpreresa elektrike, Parafilter, Permistop, Pinc fashete, Sigurese dynamo, Sprucator, Stabilizator, Terheqes marmite, Tirant leve kambio, Tuba shkarkimi e thithjeje, Valvul temperature

Gjuhët që flasim

 • Anglisht
 • Italisht

Karakteristika të veçanta

 • Çmime ekonomike
 • Mjedisi i sigurt
 • Pagesa me Kartë Krediti
 • Produkte në ofertë
 • Teknologji bashkëkohore
 • Shërbim cilësor
 • Stafi i kualifikuar

0 Përshtypje

Informacion : Nuk u gjetë asnjë përshtypje.

Lini pështypjen tuaj

 • Sjellja e stafit
 • Niveli i stafit
 • Mënyra e të shpjeguarit
 • Gadishmëria për t'iu ndihmuar
 • Koha që kaluan me Ju
 • Ambjenti i punës
 • Sa komod u ndjeve
 • Cilësia e produkteve/shërbimeve

Lini përshtypjen tuaj