Blerina H

Çfarë duhet të dini përpara se të blini një unazë fejese

"Në momentin që ju i propozoni dhe ajo thotë po, në plan të parë del çështja e unazës. Ju duhet të zgjidhni një unazë të tillë aq të bukur sa ajo të dashurohet me të sikundër me ju." Cili është stili i saj? Do të jetë një nuse tradicionale apo ka tendenca për një stil vintage? Stil...

lexo më shumë