• detaje
 • verifikuar

Smoke G

 • 0 ( 0 Vota)

Arti dhe Argëtimi  Piktura dhe Tatuazhe

199

Prezantim

Tattoo Smoke G me një eksperiencë nga viti 2014, sjell për ju artin dhe talentin si dhe perfeksionin e tij për t’iu realizuar dëshirat tuaja.Tatuazhi është një kod, një mesazh i shifruar apo dedikim i adresuar për një person. Tatuazhet në raste të caktuara shprehin edhe domethënie të veçanta sipas simboleve, dhe ne e realizojmë simbolin që ju dëshironi edhe ne 3D.Ne i realizojmë të gjitha kërkesat tuaja për një simbol që do ju shoqërojë gjatë gjithë jetës. Bëje edhe ti një tatuazh, një simbol, një shenjë, një kujtim! Krijoj portrete dhe piktura për ju dhe njerzit tuaj më të dashur.

Gjuhët që flasim

 • Anglisht
 • Italisht

Karakteristika të veçanta

 • Ambjent i pastër
 • Ajër i kondicionuar
 • Parking falas
 • Mjedisi i sigurt

Shërbime/Produkte

Tatto Shkronje Normale 1,500 L

Bërja tatuazh e nje shkronje normale. Cmim special

Portrete 1,500 L

Cmim special për portret në formatin A4 210 × 297 millimeters me laps

Konsultim Falas

Konsultim falas per të gjithë që janë në dilem se cfarë tatuazhi duhet të bejnë.

0 Përshtypje

Informacion : Nuk u gjetë asnjë përshtypje.

Lini pështypjen tuaj

 • Sjellja e stafit
 • Niveli i stafit
 • Mënyra e të shpjeguarit
 • Gadishmëria për t'iu ndihmuar
 • Koha që kaluan me Ju
 • Ambjenti i punës
 • Sa komod u ndjeve
 • Cilësia e produkteve/shërbimeve

Lini përshtypjen tuaj

Konsultohuni me Q&A

Merrni përgjigje për pyetjet tuaja tani

Bëj pyetje

Pyetje

Akoma nuk është bërë asnjë pyetje.