Zgjidhni një figurë dhe zbuloni profesionin e duhur

0
24

Rrethi

Puna ideale për ju është aktrimi, marketingu, resurset njerëzore, kamerierë, mësues, shkrimtarë.

Katrori

Keni Dëshirë të punoni dhe asnjëherë nuk i thoni JO punës. .Puna ideale për ju: Kontrollues, shërbyes i bankës, ndërtimtarë, inxhinier, shofer, tregtarë.

Trekëndëshi

Jeni të lindur për menaxher, me që i analizoni situatat shumë shpejt dhe mblidhni informacione të cilat nuk i kanë të tjerët. .Puna ideale për ju është: Dizajner, ekonomist, arkitekt, politikan, ushtarë, avokat etj.

Katërkëndëshi

Ju gjithmonë tentoni të uleni në dy karrige. Të tjerët iu masakrojnë me që vetëbesimi juaj është shumë i ulët dhe kjo është një dobësi shumë e madhe.Puna ideale për ju është: Performues, moderatorë, menaxher i sektorit, etj.

Cik – cak

Jeni shumë kreativ pikërisht sikurse forma e cik-cakut dhe ju gjithmonë mbështeteni në imagjinatën tuaj. Puna ideale për ju: aktorë, dizajn enterieri, muzikant, promotor, kërkues etj.

Lini komentin tuaj

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutemi shkruani emrin tuaj këtu