Ushqimet që zhbllokojnë arteriet

0
29
Loading...

Nëse nuk i keni arteriet e pastra, në to mund të krijohen pllakëza që do t’i bllokojnë dhe do të vijë deri te pengimi i qarkullimit të gjakut.

Konsumimi i ushqimeve të shëndetshme ndikon që arteriet tuaja të jenë gjithmonë të pastra.

Këto ushqime duhen konsumuar nëse nuk dëshironi të keni probleme me arteriet:
-Hudhrat
-Shega
-Salmoni
-Shafrani
-Vaji i ullirit
Janë shumë pak gjëra po që e ndijnë shumë njeriun. (b.an)

Loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here