Tri aplikacionet më të sigurta për të fshehur fotot intime

0
113
Loading...

Por, çfarë bëni pasi e dërgoni apo pranoni një foto të tillë? Përderisa një opsion është t’i fshini menjëherë, opsioni tjetër është t’i ruani. Megjithatë, nëse dëshironi t’i ruani, është mirë t’ia bëni vetes dhe partneres një favor dhe t’i fshihni në mënyrën më të sigurt të mundshme. E për t’i fshehur në mënyrën më të sigurt, ia vlen të mbështeteni në këto aplikacione:

“Private Photo Vault”
Ky aplikacion jua mbron fotografitë seksi me ndihmën e një folderi me PIN, dhe ju mund të krijoni edhe shkallë tjera të sigurisë brenda aplikacionit. “Best Secret Folder”
“Best Secret Folder” e fshehë veten në faqen kryesore të celularit me një emër të rrejshëm “My Utilities”. Këtë mënyrë, ju do të keni qasje në atë folder të mbrojtur me fjalëkalim, dhe askush nuk do ta dijë se brenda tij gjenden foto sekrete. “Gallery Vault”
“Gallery Vault”, përveç se është i mbrojtur me fjalëkalime, aplikacioni gjithashtu mund të fshihet në faqen kryesore të celularit dhe t’i enkriptojë të gjitha të dhënat tuaja të ndjeshme.

Loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here