Testi më i pabesueshëm që vërteton inteligjencën tuaj….përgjigjuni saktë

0
36

A e keni testuar ndonjëherë veten se sa inteligjent jeni? Më poshtë do ju bëjmë 5 pyetje epike të cilat do të vërtetojnë nëse jeni apo jo inteligjent.

Pyetja e parë:

– Merrni pjesë në garë. E keni kaluar të dytin. Në cilin vend jeni ju?

Pyetja e dytë:

Për t’iu përgjigjur pyetjes së dytë, mos u mendoni gjatë si në pyetjen e parë. Shkojmë…

– Nëse në garë e kaloni personin e fundit, atëherë jeni i…?

Pyetja e tretë:

Kjo është matematikë e lehtë! Duhet ta zgjidhni pa makinë llogritëse pa laps e letër.

– Merri 1000 dhe shtoja 40. Tani shtoji edhe 1000. Tani shtoji edhe 30.

Pyetja e katërt:

– Babai i Marisë ka pesë vajza: 1. Nana, 2. Nene, 3. Nini, 4. Nono. Si e ka emrin vajza e pestë?

Pyetja e pestë :

Personi memec kërkon të blejë një furçë dhëmbësh. Si e bën këtë? Natyrisht, duke imituar lëvizjen e pastrimit të dhëmbëve, ai ia del të shpjegojë se çfarë kërkon.

Lini komentin tuaj

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutemi shkruani emrin tuaj këtu