Sa tentativa duhet të bëhen për të ngelur shtatzënë?

0
29

Çiftet që përpiqen të kenë një fëmijë kanë kryer marrëdhënie seksuale mesatarisht 78 herë përpara se të ngelet zonja shtatzënë, thotë një studim i ri.

Në mënyrë tipike, ajo merr një total prej 185 ditësh nga vendosja që të krijojë një test pozitiv të shtatzënisë – ekuivalent i gjashtë muajve dhe tri ditëve.

Gjithashtu u zbulua se çiftet kanë seks 13 herë në muaj, ndërsa përpiqen të bëjnë një fëmijë, sipas faqes së prindërve ChannelMum.com.

Pozita më popullore që duhet të krijojë është misionari, i cili përdoret nga tre të katërtat e çifteve.

Pozicioni i dytë më i mirë për përgatitjen e foshnjave është stil i përzier, i adoptuar nga 36 për qind e njerëzve, dhe shqiponja – ku gruaja qëndron e sheshtë ndërsa njeriu gjunjëzohet dhe mban këmbët e saj lart – arriti në vendin e tretë.

Studimi i 1,194 prindërve tregoi se gjysma e çifteve pranuan se e kishin bërë shumë më shpesh se normalisht në përpjekjen e tyre për të lindur një fëmijë.

Lini komentin tuaj

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutemi shkruani emrin tuaj këtu