Risia e WhatsApp, klipet e Youtube të luhen në bisedë

0
363
Loading...

Videot në YouTube tani mund të shihen drejtpërdrejtë brenda bisedave të WhatsApp-it kështu që nuk duhet të kaloni nga një aplikacion tek tjetri.

WhatsApp ka rregulluar një nga problemet e përdorimit të aplikacionit Messenger, duke lejuar klipet e YouTube të luhen direkt në një bisedë si pjesë e azhornimit të fundit të iOS.

Kur përdoruesit klikojnë një link në YouTube në një bisedë, ata nuk do të duhet ta lënë aplikacionin për ta parë atë.

Në vend të kësaj videoja shfaqet me një dritare lundruese në ekran, kështu që përdoruesit mund të dërgojnë mesazhe me miqtë dhe të shikojnë video njëkohësisht.

Loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here