Pse qershori është muaji i seksit të rastësishëm që zgjat vetëm një natë?

0
32

Vera është këtu, dhe duket se do të sjellë më shumë se thjesht rreze dielli.

Sipas sajtit OKCupid, është lulëzimi i periudhës në të cilën personat single krijojnë lidhje prej një nate. Sajti i njohur i takimeve ka zbuluar se gjatë qershorit, përdoruesit kërkojnë më shumë seks të rastësishëm se sa kërkojnë marrëdhënie afatgjata. Specifikisht, numrat e përdoruesve të tillë vijnë në rritje nga prilli në maj, duke kulmuar më pas në qershor. Studiuesit thonë se diçka e tillë mund të ndodhë për shkak se njerëzit fillojnë angazhime të përkohshme gjatë kësaj periudhe si internshipet (stazhet) ose pushimet vjetore. Më pas në vjeshtë, njerëzit pësojnë një shndërrim duke kërkuar më shumë marrëdhënie të qëndrueshme dhe afatgjata.

Lini komentin tuaj

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutemi shkruani emrin tuaj këtu