Pse disa femra kanë qime në fytyre dhe disa jo?

0
30

Përgjigjet Luftime Bruka, mjeke endokrinologe pranë Poliklinikës Qëndrore

Prania e qimeve në fytyrë, kryesisht në zonën e mjekrës, nuk është se paraqët ndonjë problem shëndetësor, por, duke qenë një problem estetik, ndikon në anën psikologjike të femrës duke u manifestuar me shmangie sociale, ankth dhe stres. Prania e tyre në fytyrë lidhet me nivelin e lartë të testosteronit, por nuk përjashtohet mundësia edhe për ndonjë problem gjinekologjik (ovar policistik), hormonal, probleme me tiroiden apo edhe diabetin.

Lini komentin tuaj

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutemi shkruani emrin tuaj këtu