Programi i Shëndetësisë SFIDA

0
25

Vizioni ynë është një shëndetësi e përgjegjshme. Ne besojmë se përgjegjësia në shëndetësi duhet t’u përkasë mjekëve, por edhe politikanëve. Nevojitet përmirësim i kushteve në spitale dhe më shumë transparencë.

Transparencë për çmimet në transaksionet publike; publikim i dokumenteve që realizojnë marrëveshjet mes palëve; transparencë lidhur me besueshmërinë e partnerëve.

Specifikimi i hyrjes së barnave me leje importi ministror. Ngritje e cilësisë së shërbimeve spitalore. Luftë korrupsionit të mjekëve dhe administratorët e lartë me vendet e punës. Garantimi i cilësisë ushqimore si element thelbësorë i shëndetit./ Shendeti.com.al

Lini komentin tuaj

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutemi shkruani emrin tuaj këtu