Përfitimet shëndetësore nga bajamet

0
22
Loading...

Bajamet janë fara, të cilat mund të hahen, të frutave të cilat rriten në pemën e bajameve.

Mund të blihet me lëvore apo të zhveshura, vetëm me pjesën e bardhë brenda.

Janë ushqim që kanë nivel të larte të yndyrave të mira, që ndihmojnë në mbrojtjen e zemrës, duke mbajtur në nivel kolesterolin e mirë të njohur si HDL.

Janë burime të mrekullueshme të fibrave dhe proteinave.

Bajamet përmbajnë vitaminën E, zink, kalcium, magnez si dhe vitaminat B dhe B7.

a.ç

Loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here