Nuk është më mit, gjeli bën vezë…

0
83
Loading...

Në familjen e Rankës dhe Zore Boljanoviqit në fshatin Hrupjela të Bosnjës, gjeli filloi të bëjë vezë në forma të pazakonta, të madhësive dhe ngjyrave të ndryshme.

Ranko ka thënë se gjelin 1 vjeçar e kishte blerë para gjashtë muajsh në Ljubinje , dhe se pas një kohe e ka vënë re që po sillet çuditshëm. Deri në gjysmën e ditës ka qenë mashkull.

Ndërsa në pjesën tjetër të ditës femër , ka thënë Boljanoviç , i cili shton se në mëngjes gjeli është shumë i shqetësuar dhe kakaris si një pulë, ndërsa pasdite këndon dhe qarkullon nëpër oborr.
Ai sqaron se fillimisht për vezët mendoi se ishin nga pula, edhe pse nuk ishin të zakonshme./a.m.

Loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here