Njerëz, ende ju ikën truri për ish-partnerin? Bëni këto 5 gjëra!

0
15

Ndarja për çdo çift ka mënyra të ndryshme përjetimi. Kjo varet, për arsye që janë individuale, por ndodh që edhe ribashkimi është pozitiv, nëse ende e doni njëri-tjetrin. Ja disa mënyra, sipas terapistëve të çifteve, çfarë duhet të bëni për të rifituar partnerin. 1. Shprehuni lirshëm Gjatë lidhjes, ju nuk jeni treguar të drejtpërdrejt me partnerin, prandja nuk i keni zgjidhur keqkuptimet në lidhje. Nëse ju i flisni për anët negative të lidhjes që kishit, ndoshta ai do reflektojë dhe do përpiqeni t’i rregulloni gjërat. 2. Flirtoni me njerëz të tjerë Nëse ju filloni të frekuentoheni me njerëz të rinj dhe është në dijeni, kjo do ju ndihmojë të kuptoni reagimin. Nëse do ndihet keq, kjo është një shenjë, se ju do ende. Ndoshta është një mundësi të flisni së bashku dhe t’i jepni një mundësi të re, lidhjes suaj. 3. Bëhuni më tërheqës Gjatë lidhjes, ju keni neglizhuar pamjen e jashtme dhe nuk i keni kushtuar rëndësi. Ka ardhur momenti që të ndryshoni pamjen e jashtme, se mund ta bëni të tërhiqet sërish ndaj jush. 4. Mos i dërgoni vazhdimisht mesazhe Ju po mendoni një mundësi tjetër lidhjes së keni pasur, por duke u bërë i ngjitur, duke i dërguar mesazhe shpesh. Mos e bëni këtë gjë, sepse në këtë mënyrë do e humbisni më shumë. Lërini gjërat të rrjedhin vet! 5. Mos pranoni direkt Nëse tregoheni të dobët, duke pranuar propozimin për t’u rilidhur, ka shumë mundësi që të ndaheni sërish. Mos pranoni direkt, sepse kjo tregon se ju mezi po prisnit të bashkoheshit. Jepini më shumë rëndësi vetes suaj.

Lini komentin tuaj

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutemi shkruani emrin tuaj këtu