Nëntë shenja që po bëni seks me një person të gabuar

0
24

Nëntë shenja që ju po bëni seks me një njeri të gabuar:

1.Ndërkohë që ju jeni duke kryer diçka intime me një person,mendja juaj fantazon për një njeri tjetër.

2.Përveç që po mendoni për dikë tjetër, gjithashtu ju nuk ndjeni më asgjë për atë person, ju duket e pakënaqshme.

3. Nëse partneri ju bën të ndjeheni keq për sa i përket trupit tuaj dijeni se ai nuk ju ka pëlqyer asnjëherë.

4.Kur rënkimet e mashkullit janë me zë ju bëjne të mëneodni se dyshemeja do shembet.

5.Pasi çdo gjë përfundon ju nuk ndiheni të entuziasmuar.

6.Dijeni që kur një mashkul refuzon të përdorin prezevativ kur ju i pyesni është definitivisht personi i gabuar.

7.Nëse ju nuk dëshironi që ai t’ju prek, jeni në vendin e gabuar dhe me personin e gabuar.

8.Partneri nuk ju rrepsekton

9.Seksi ka qen gjithmone i mërzitshem.

Lini komentin tuaj

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutemi shkruani emrin tuaj këtu