Ndjesitë e çuditshme që përjetojmë pas orgazmës

0
23

Për shumicën prej nesh, orgazma është maksimumi i kënaqësisë fizike por, jo vetëm… është çtendosje muskujsh, nervash dhe një mënyrë e mirë për të fjetur lehtësisht.

Mirëpo, pas saj, jo të gjithë reagojnë me gjumë. Ka disa reagime të çuditshme të femrave për të cilat mund të mos keni dëgjuar kurrë.

Psikologët mendojnë që në post reagimet ndikon dashuria, lumturia dhe qetësimi i trupit por asnjë shpjegim konkret nuk jepet ende.

“Reagimi i trupit të njeriut pas orgazmës është i ndryshëm njëri nga tjetri dhe vërtetë shumë kompleks”- thonë specialistët duke renditur edhe reagimet e çuditshme pas kënaqësisë seksuale…ja më poshtë reagimet.

1. Qajnë
2. Kanë haluçinacione
3. Teshtijnë
4. Kanë të përziera
5. I kapin krizat e panikut
6. Kanë dhembje të ndryshme
7. Përjetojnë të njëjtën ndjesi në shputën e këmbës (ky është rasti më i rralë, ai i një gruaje që ka eksperimentuar me trupin gjatë skesit dhe ka pasur njdesinë e një orgazme edhe në mbaresat nervore, në këmbë)
8. Kanë dhembje kokë.

Lini komentin tuaj

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutemi shkruani emrin tuaj këtu