Me këto pesë truqe do ta bëni atë të përjetojë orgazëm!

0
27

Për të përjetuar orgazëm një grua, nevojitet shumë më shumë sesa gjetja e klitorisit.

Hulumtime të reja tregojnë se faktorët e vogël si temperatura e dhomës, ajo çfarë thoni në shtrat etj., ndihmojnë në rrugëtimin e saj drejt klimaksit.

Më poshtë i keni këta pesë truqe të mbështetur edhe shkencërisht për fuqinë që kanë për ta bërë një grua të përjetojë orgazëm.

* Dhuroni komplimente për trupin dhe pamjen e saj. Vetëbesimi i saj është vital që ajo të përjetojë orgazëm.

* Ndizeni termostatin, pasi që nëse ajo është ftohur nuk do të përjetojë orgazëm.

* Shpenzoni më shumë kohë për paralojë sepse merr kohë 15 – 40 minuta për të përjetuar orgazmën.

* Hulumtime të fundit tregojnë se nëse vëni prezervativ ajo do të ketë më shumë mundësi të përjetojë orgazëm

* Provojeni pozitën CAT (Coital Alignment Technique) sepse në këtë pozitë ajo ka 56 për qind më shumë mundësi të përjetojë orgazëm.

Lini komentin tuaj

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutemi shkruani emrin tuaj këtu