Libra për fëmijë që duhet të rilexohen patjetër

0
22

Psikologët kanë konstatuar që mësimet që i marrim nga librat për fëmijë na ndjekin gjatë gjithë pjekurisë.

Për shkak të kësaj kanë kompajluar një listë të librave që duhet të rilexohen patjetër.

Librat që i përkasin kësaj liste e që janë edhe në listat botërore të librave më të shitur janë:

“Dhuruesi” nga Lois Lowry

“Pema dhuruese” nga Shel Silverstein

“Natën e mirë hënë” nga Margaret Wise Brown

“Harry Potter dhe guri filozofik” nga J.K.Rowling

“Vendet që shkojmë” nga Dr. Seus.

Lini komentin tuaj

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutemi shkruani emrin tuaj këtu