Lamtumirë iPhone 4

0
27

iOS 11 thuhet se do të jetë shkatërrimtar për iPhone 4 dhe iPhone 4S. Fuqia e iOS 11 do ta bëjë pothuajse të “vdekur” iPhone 4.

As “reseti” për të më nuk do të bëjë punë pasi që shpejtësia e iOS 11 nuk do ta bëjë më funksional iPhone 4.

iOS 11 pritet ti dëmtoi edhe iPhone 5, por që më fatal do të jetë për iPhone 4.

Megjithatë ky aplikacion do ti ketë lehtësirat e tij për përdoruesit e telefonëve më modern, sidomos përdoruesit e iPhone 7 dhe 7+.

Lini komentin tuaj

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutemi shkruani emrin tuaj këtu