KUJDES!!! Sëmundjet që mund tju shfaqen sipas muajit të lindjes!

0
16

‘’ Më thuaj në çfarë muaji ke lindur, të të them se nga ç’sëmundje vuan ‘’.

Zakonisht priremi ta shohim astrologjinë si një lojë argëtuese, por sipas shkencëtarëve amerikanë ekzistojnë arsye të vlefshme shkencore sipas të cilave muaji i lindjes mund të përcaktojë sëmundje të caktuara.
Zbuloni lidhjen mes muajit të lindjes dhe sëmundjes që mund të vuani :
Janar : Hipertensioni
Shkurt : Sëmundje të ndryshme të zemrës
Marsi : Arterioskleroza
Prill : Angina Pektoris (sëmundje e zemrës e karakterizuar nga shtrëngimi në gjoks)
Maj: Nuk ka ndonjë sëmundje specifike
Qershor : Nuk ka ndonjë sëmundje specifike
Korrik : Nuk ka ndonjë sëmundje specifike
Gusht : Nuk ka ndonjë sëmundje specifike
Shtator : Astma
Tetor :Infeksionet virale
Nëntor :ADHD çrregullim i hiperaktivitetit dhe humbjes së vëmendjes), infeksionet virale dhe bronkiti
Dhjetor : Bronkiti akut

Lini komentin tuaj

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutemi shkruani emrin tuaj këtu