Ja çfarë do të thotë kur ish-i ju shikon Instagram Stories

0
22

Ju pëlqen ende? Do të rikthehet me ju? Përse është kaq kurioz? Qetësohuni! Ka një shpjegim edhe për këtë.

Ka një arsye logjike pse postojmë në Instagram Story: që të shohim kush i shikon postimet tona.
Ndodh që në listën e emrave të shfaqet edhe ai i tij dhe ju filloni të prohjektini në tru gjithë arsyet e mundshme pse vazhdon t’ju ndjeke deri në këtë pikë. Mbase kërkon të lidhet sërish me ju, por nuk ju shkruan asnjëherë.

Mbase do të dijë çfarë bëhët me jetën tuaj? Nëse jeni në një lidhje tjetër? Këto e shumë pyetje ju “mundojnë” gjatë.

Sipas një eksperteje lidhjesh, Jen Kirsch, kjo do të thotë…asgje. Po, e lexuat mirë! Duhet të kuptoni që nuk ka ndonjë arsye specifike. Thjesht ndodh! Ndodh që ai të ketë marrë me rradhë njëra pas tjetrës dhe të keni rastisur ju. Nëse do donte të kthehej përsëri me ju, do ju shkruante, do ju kontaktonte. Me një fjalë do ju gjente një mënyrë ndryshe që jut ë kuptonit qëllimet e tij.

Kështuqë vajza, vazhdoni të postoni pa e vrarë mendjen se kush i shikon…

Lini komentin tuaj

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutemi shkruani emrin tuaj këtu