Ish Presidenti Moisiu: Në cilat pika u kopjua nga Shqipëria modeli i Koresë së Veriut 

0
21
Loading...

Shqipëria ka ndërtuar tunelet e saj duke u bazuar në modelin e Koresë së Veriut. Ish-presidenti Moisiu tregon misionin ushtarak të Shqipërisë në vitin 1964 drejt Koresë së Veriut për strategjinë e mbrojtjes. Ish presidenti theksoi se ndërtimi i tuneleve në Shqipëri, përfshirë këtu edhe tuneli anti-atomik qe u huazua nga strategjia e Koresë së Veriut.

Ish- Presidenti: Ja si Hrushovi donte te largonte Enverin…
Ndërkaq Moisiu ka zbuluar edhe një detaj sesi Hrurshovi donte të hiqte qafe Enverin.
Në lidhje me konfliktin aktual ish-presidenti Moisiu mendon se Koreja e Veriut është një vend që mendon vetëm për luftë por bota nuk do të shkojë në luftë për hir të saj.
Koreja e Veriut nuk mund të behet shkak për një lufte botërore dhe SHBA nuk do të sulmojnë shtetin komunist nënvizon ish presidenti Moisiu në këtë intervistë në Report Tv.

ma.me

Loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here