I del nami se ishte “hamshor”: I burgosuri kryen marrëdhënie me të gjithë gardianet dhe..

0
31
Loading...

Katër gardiane të një burgu në Baltimore të Shteteve të Bashkuara ngelën shtatzënë me të njëjtin të burgosur, drejtues i një bande aq të fuqishme sa brenda hekurave deklaronte “se në burg ai ishte ligji”. Por njëra nga gardianet që kishte kryer seks pë herë të parë me të u kishte treguar kolegeve se ai ishte një “bishë” dhe se nuk kishte bërë me akënd seks të tillë. Kështu që ata u vunë në radhë.

Gjatë hetimit të agjentëve federalë, White është regjistruar fshehurazi duke deklaruar “ky është burgu im. Kuptojeni këtë”.

Katër rojet, Jennifer Owens, Katera Stevenson, Chania Brooks dhe Tiffany Linder kanë mbetur shtatzënë edhe pse White ndodhej pas hekurave. Madje Owens kishte tatuazh emrin e keqbërësit në qafë, ndërsa Stevenson në kyçin e dorës.

E gjithë çështje u zbardh pas një hetimi të autoriteteve që ishin vënë në dijeni të një rrjeti që fuste drogë dhe sende të tjera që nuk lejoheshin në brenda në burg. 12 gardiane, shtatë të përfshira drejtpërdrejt në këtë rrjet dhe 5 për moskallëzim të veprës do të hetohen. Të dymbëdhjeta kishin kaluar natë seksi me të dënuarin, por vetëm 4 prej tyre ishin shtatëzëna

Loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here