Google përmirëson kërkimin për artin

0
41

Google përmirëson kërkimet për artin, që çdo muaj në motorin e kërkimit bëhen 500 milionë të tilla.

Përdoruesit duhet të kenë akses në rezultate më relevante dhe mundësinë për tu thelluar në argumentet e interesit. Për më tepër është shtuar edhe funksionaliteti Street View që furnizon me nocionet thelbësore të veprave të artit gjatë vizitave virtuale në muze.

“Për të zhvilluar këtë funksiomn kemi përdorur software-in tonë të njohjes së fytyrës.

Njësoj si Google Foto që të jep mundësinë të kërkosh diçka në grupin e fotove, ky program skanon muret e muzeve të të gjithë botës, duke identifikuar dhe kategorizuar më shumë se 15 mijë vepra arti”, thotë Marzia Nicolai, Technical Program Manager.

Lini komentin tuaj

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutemi shkruani emrin tuaj këtu