“Gjurmë Shqiptare”: Kalaja e fshehte e Skënderbeut

0
31

A ka patur Skënderbeu një kala të fshehtë? Pse u quajt e tillë, si u përdor dhe ku ndodhet?

Lini komentin tuaj

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutemi shkruani emrin tuaj këtu