FOTO/ Festa të shthurura, orgji dhe alkool, bota e errët e Oxford dhe Cambridge

0
95
Loading...

Ato njihen kudo në botë si dy prej Universiteteve më të mira dhe më prestigjozë, ndaj edhe tarifa e studimit në Oxford dhe Cambridge nuk është e përballueshme nga të gjithë.

Britanikja “The Sun” ka publikuar disa foto të siguruara nga studentë të këtyre Universiteteve, ku dallohet edhe “shthurja” e disa prej studentëve, shumica e të cilëve fëmijë të pasanikëve britanikë.

Loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here