FIER/ Dëmet nga përmbytjet, ekspertët zbresin në terren

0
11
Loading...

Pas tërheqjes së Vjosës, bashkia e Fierit do fillojë sot verifikimin e dëmeve të zonave të përmbytura. Janë 5 grupe verifikimi, të cilët do të shkojnë në cdo familje. Në grup janë inxhinierë ndërtimi, përfaqësues nga njësitë administrative, një përfaqësues të emergjencave civile të bashkisë dhe kryeplaku i fshatit.

Për cdo banesa të dëmtuar po mbahet një dokumentacion përkatës, ndërsa urdhri është që deri ditën e premte të përfundojnë kontrollet dhe verifikimet në terren. Nga përmbytjet në fundjavë në Darzezë, Qarr, Levan, por edhe shumë fshatra të tjerë të Fierit u dëmtuan shumë banesa.

ma.me

Loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here