Femra, qëndrojini larg “çunave të mamit”. 3 Faktet që do t’iu habisin!

0
41

Mesa duket ekspertët insistojnë se duhet t’i qëndroni larg djemve që janë shumë të lidhur me nënat e tyre. Janë disa fakte që duhet t’i dini përpara se të nisni të krijoni lidhje me ta. 1. Ka nevojë për kontributin e nënës së tij Ai ka gjithmonë nevojë për kontributin e saj, në jetën e tij.Për çdo gjë ai shkon te nëna e tij dhe vendimet i marrin të dy. Ky mashkull nuk mund të rritet si duhet nëse ende vazhdon të mos vendosë vet për jetën e tij. 2. Ju jeni “femra tjetër” Secili ka vendin e vet, edhe nëna edhe partnerja, por kur këto vende ngatërrohen lindin shumë probleme. Nëse partneri juaj është “djalë mami”, duhet të kuptoni se ju do jeni gjithmonë inferior ndaj tij, pasi pjesën më të madhe të gjërave që i ndodhin atij, e para do jetë nëna e tij që do jetë në dijeni. Nuk keni çfarë e doni një mashkull të tillë. 3. Dëshiron të ngjasoni si nëna e tij Meshkuj të tillë në shumicën e kohës e ndiejnë se partnerja e tij duhet të ngjasojë me femrën që do lidhë jetën. Femra, nëse jua shpreh këtë gjë, ose ju lë të kuptojë se duhet t’i ngjani nënës së tij urgjentisht braktiseni këtë mashkull. Ai nuk do t’iu vlerësojë ashtu si duhet, por do t’iu krahasojë gjithmonë me nënën e tij, që sipas tij është perfekte.

Lini komentin tuaj

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutemi shkruani emrin tuaj këtu