Bloomberg: Një në gjashtë vetura në vitin 2025 do të jetë elektrike

0
312
Loading...

Në më pak se një dekadë, tregu i automobilave elektrikë në shitjen globale të automjeteve të reja do të arrijë në 16 për qind.

Rezultatet e studimit të publikuar nga UBS, i transmeton Bloomberg, po ashtu tregon se nga gjysma e dekadës së ardhshme shitja globale e automobilave me energji do të jetë rreth 16,5 milionë në vit dhe shumica prej tyre do të kenë shenjën Tesla, përgatiti Koha. (b.an)

Loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here