BlackBerry me program për sistemet kompjuterike të makinave

0
31

BlackBerry tha ditën e Mërkure se ka zhvilluar një softuer i të ri i cili do të funksionojë në sistemet kompjuterike të makinave.

Kompania nuk tha asnjë emër prodhuesish ku softueri i BlackBerry pritet të shfaqet po tha se disa kompani kanë filluar inkorporimin e tij në makinat e tyre të cilat janë ende në zhvillim.

Produkti quhet QNX Hypervisor 2.0 dhe shërben si një mënyrë për siguruar maiinat nga hakimit. Industria e automobilave është një prej segmenteve ku teknologjia po sheh rritjen më të madhe.

Qualcomm tha se softueri Hypervisor është i përshtatshëm me Snapdragon 820Am për makinat. Njëherë e një kohë prodhuesi dominant në tregun e telefonëve inteligjentë, kompania kanadeze kërkon ringjalljen përmes teknologjive të reja.

Lini komentin tuaj

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutemi shkruani emrin tuaj këtu