Biblotekat më të bukura të kolegjeve amerikane (FOTO)

0
29
Loading...

Të gjithë ne do të dëshironim që të kishim një biblotekë gjigante dhe të bukur njëkohësisht në qytet.

Kolegjet amerikane mbase mburren për biblotekat e tyre, për shkak të b ukurisë dhe madhështisë së tyre që kanë.

Këto bibloteka që do t’i shfaqim në këto fotot e mëposhtme u takojnë kolegjeve amerikane dhe janë madhështore me pamjen e tyre që kanë.

Këto ndërtesa përpos faktit që mbartin brenda tyre libra nga më të ndryshmet, kanë dhe një arkitekturë të veçantë dhe mjaft unike.

1 e 7

CDB7RM Oct 6, 2010 – Chicago, Illinois, USA – Students study in Harper Memorial Library at the University of Chicago. (Credit Image: © Sally Ryan/ZUMA Press)
PROPERTY RELEASE ON FILE. University of Washington's crown jewel, Suzzallo Library. This view is of the renowned reading room whose complex interior is comparable to the nave of a cathedral (see other files in this series). Measuring 65 feet high, 52 feet wide, and 250 feet long, it features a vaulted ceiling elaborately decorated with rich color and gilded stenciling.
WASHINGTON, DC – NOVEMBER 08: U.S. first lady Michelle Obama speaks to local high schools students at the Riggs Library of Georgetown University November 8, 2011 in Washington, DC. The first lady delivered remarks and answered questions from students who participated in a day-long "immersion experience" at Georgetown University which included pairing with college mentors, taking campus tours, visiting classes and learning about the transition from high school to college. (Photo by Alex Wong/Getty Images)
G8XW15 Linderman Library, Lehigh University, 1878, with its Victorian rotunda
Loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here