Armando Duka flet për trajnerin e ri të Kombëtares: Ja kush mund të jetë

0
21

Pas dorëheqjes së Xhani De Biasit, Armando Duka ka folur mbi pasardhësin e tij.

Lamtumirë me De Biazin apo ka mundësi rikthimi në të ardhmen?

Lamtumirë nuk mund të konsiderohet, sepse ky lloj bashkëpunimi dhe tranzicioni do të bëhet bashkërisht, një lloj dorëzimi dhe asistencë për këdo që do ta pasojë. Misteri na ka garantuar që do e bëjë.

Tramexani trajneri i ri?

Kurrë mos thuaj kurrë, mund të jetë një alternativë, një person që e njeh kombëtaren shqiptare të futbollit.

Mundësia për një trajner shqiptar

Nuk kam menduar asgjë për emra konkretë, por besoj se që nga sot do të filloj të kërkoj. Nuk e kam mbyllur asnjëherë opsionin shqiptar apo të huaj, e rëndësishme është që të jetë i mirë.

Lini komentin tuaj

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutemi shkruani emrin tuaj këtu