Arilena gati për bombën e radhës…ja çfarë do të ndodhë

0
15

Megjithatë, duket se Arilena nuk do ta mbyllë me kaq verën e saj.

Pak ditë më vonë ajo ka rezervuar një tjetër surprizë për të gjithë ata që u dashuruan pas “Nëntorit” të saj.

“Për pak ditë do të lançohet klipi “Nëntori” në versionin anglisht, që do të titullohet “I am sorry” dhe do të jetë “worldwide”. Do të publikojë albumin e parë dhe për një muaj do të nxjerrë 4 klipe. Të gjitha do të përmblidhen në këtë album i cili del në vjeshtë”,- ka përfunduar Kola.

Duket se kurba e suksesit për Arilenën është gjithnjë në rritje.

Lini komentin tuaj

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutemi shkruani emrin tuaj këtu