Aplikacioni i ri i Skype, është i disponueshëm për tu shkarkuar në Google Play Store

0
28

Aplikacioni i ri i Skype i cili sjell një qasje krejtësisht të re është i dispoueshëm për tu shkarkuar në Google Play Store.

Aplikacioni aktualisht ofrohet vetëm në Android.

Versioni 8.0 i aplikacionit sjell një ndërfaqe të re dhe një ndërtim nga e para të pamjes dhe funksionaliteteve të Skype.

Kemi ngjyra, animacione dhe forma të reja dhe nuk ngjan aspak me aplikacionin e vjetër. Ndërfaqja kryesore ka tre seksione ku kryesori është në mes ku ndodhen edhe bisedat tuaja. Seksioni në të majtë quhet Highlights dhe janë versioni i Skype i historive të Snapchat.

Lini komentin tuaj

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutemi shkruani emrin tuaj këtu