A duhet të merrni këshilla nga miket tuaja për një mashkull që pëlqeni?

0
23

Kur një vajzë merr këshilla nga shoqet e saj për dikë që pëlqen, a duhet t’i marrë parasysh të gjitha që ato i thonë?

A duhet t’i të dëgjojnë dhe mos bien krejtësisht dakort me mendimin e tyre?

Sipas Susan Trombetti, një eksperte e lidhjeve, miket e tua edhe mund të injorohen herë pas here.
“Nëse mikja juaj nuk di diçka specifike, nuk duhet ta dëgjoni”, thotë Trombetti.

Duke i dëgjuar shpesh mendimet e shoqeve tuaja të ngushta (por jo në një lidhje) lidhur me një djalë (nëse është i mirë për ju, etj…) ndodh që të ngeleni edhe ju ai ato. Intuita juaj është këshilltari më i mirë në këtë rast.

Mënyra më e mirë për të kuptuar nëse një mashkull është i duhuri për ju, atë e kuptoni që në momentin e parë dhe nuk keni nevojë të dëgjoni mendimet e të tjerëve. Besojini vetes!

Lini komentin tuaj

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutemi shkruani emrin tuaj këtu