A do ta kishit provuar stilin ujëvara e egër?

0
18

Ujëvara e egër është një propozim i përkryer që të fusni risi në jetën tuaj seksuale. E gjitha që do t’ju duhej është gatishmëria e partnerit dhe vaska plot ujë të ngrohtë.

Kthehuni në drejtim të çezmës dhe uluni galuc në vaskë me ujë të ngrohtë. Le të ulet partneri juaj në fundin e vaskës dhe le t’ju ofrohet deri në atë mënyrë që të mund t’i vendoseni në krahë.

Derisa penetron në ju, plotësojeni kënaqësinë me vrushkull uji apo, do të jetë aq më këndshëm nëse ia drejtoni dushin vetes midis këmbëve.

Kënaqësia që ju sjell kjo pozë

Uji i ngrohtë forcon sensualitetin e kësaj poze në të cilën mashkulli drejtpërdrejt stimulon pikën tuaj G.

Mashkulli ka pozitë stabile, andaj duart i ka të lira dhe mund t’ju përkëdhelë gjoksin, stomakun apo të marrë dushin dhe t’ju bëjë të përjetoni orgazëm eksplozive.

Lini komentin tuaj

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutemi shkruani emrin tuaj këtu