9 shenjat “e padukshme” se keni rënë në dashuri

0
16

Është njëra nga streset më pozitive dhe të dashura që mundet dikush me i pas, dhe që i ndjen gjithë kohës.

Këto janë disa nga shenjat që ju tashmë jeni dashuruar:

1.Nuk ju mjafton që vetëm të flisni me të, dëshironi ta ndjeni më afër

2.Ju humb oreksi

3.Gjithmonë shpresoni se mesazhi që ju vije të jetë nga ai.

4.I ruan me kujdes të gjitha mesazhet dhe fotografit që i keni së bashku

5.Shikoni çdo herë a po e shihni rrugës

6.Iu kushtoni rëndësi këngëve të dashurisë në radio

7.Ëndërroni gjithë ditën

8.Filloni fitnesin dhe nuk i ndaheni

9.Ndjeheni mirë shpirtërisht

Lini komentin tuaj

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutemi shkruani emrin tuaj këtu